Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@22:11:29 GMT

شب شعری تقدیم به مدافعان سلامت و مدافعان حرم

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۵۷۴۷

شب شعری تقدیم به مدافعان سلامت و مدافعان حرم

شب شعر میلاد حضرت زینب (س) ازسوی واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان اصفهان، این شب شعر با حضور شاعران آئینی اصفهان و تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم "سجاد مرادی" در سالن سعدی حوزه هنری اصفهان برگزار شد.

"سید حسن رستگار" نخستین شاعری بود که برای شعرخوانی پشت تریبون آمد و شعر خود را با این بیت شروع کرد: از مادرش اجازه گرفت / لحظه‌ها لحظه‌های آخر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاعر بعدی "سید محمدرضا شاهمرادیان" از انجمن شعر شمس زواره بود که غزل خود را به مادران شهدای مدافع حرم تقدیم کرد: دست از تمام هستی و دنیا بریده بود / مادر گمان کنم غزلم را شنیده بود / می‌خواستم ز باده بگویم برای او / غافل از اینکه از می معنا چشیده بود

"سید مجید موسوی "شاعر بعدی بود که شعر خود اینگونه آغاز کرد: گنبد یا کلاه فرنگی فرقی نمی‌کند روی سرت چه گذاشته‌ای / سربازهایت دست به سر کرده‌اند سرکش‌ها را. مهران قربانی قصیده‌ای تاریخی را خواند: آن شبی که شعله‌ها آیات کوثر را بغل کردند / در و دیوار روضه یاس پرپر را بغل کردند.

نخستین شاعره‌ی برنامه که روی سن آمد "بهجت فروغی مقدم" بود که چنین آغاز کرد: اگر چه پیش تو آوردم تنی پر از تپش و تب را / ندیدم از تو به جز آرامشی لبالب را.

"شهاب مرادی" شاعری بود که شعر او مقدمه‌ای برای تجلیل از خانواده شهید سجاد مرادی شد، وی شعرخود را این گونه آغاز کرد: آهیم ولی آه که در بند گلوئیم / بغضی و پر از وسوسه راز مگوئیم / یک عمر خزان پشت خزان بود و نمردیم / در سینه مان داغ جوان بود و نمردیم.

پس از پخش نماهنگی از مصاحبه شهید سجاد مرادی با حضور "احمد نوری" رئیس حوزه هنری استان اصفهان، از پدر شهید مرادی تجلیل به عمل آمد.

احمدنوری، رئیس حوزه هنری اصفهان شهدا را مایه خیر و برکت ایران اسلامی دانست و افزود: به برکت میلاد حضرت زینب (س) و مزین شدن این شب شعر به نام شهدا آرزومندیم که حوزه هنری چون همیشه محل امن و خانه هنرمندان باقی بماند و بتوانیم برای خدمت به هنرمندان فعالیت کنیم.

سپس "میلاد حبیبی" شعر نخست خود را برای شهدای مدافع سلامت خواند و شعر دوم را به شهدای مدافع حرم تقدیم کرد: بایست روبروی کربلا و سلام بده / حسین مریض‌ها و کربلا یکی است.

"علی سلیمیان" نیز درابتدا شعر خود درباره مدافعان حرم را قرائت کرد و پس از آن غزلی برای حضرت زهرا (س) خواند و گفت: بیشتر شهدای مدافع حرم جوان بودند و شعر من هم در همان حال و هوا است و چنین خواند:

چگونه زیسته‌ای آه ای نگاه بلند / که بر مقام تو عالم کشیده آه بلند / به سن و سال تو این قله‌ها نمی‌آید چگونه طی شده این راه سخت راه بلند.

پاییز اگرچه باغ را خشکانده است / یک سرو هنوز پای حرفش مانده است. این بیت نخست شعر صادق میرصالحیان بود که برای مدافعان حرم خواند.

سپس یکی از شاعران افغانستانی با نام "زینب رضایی" شعر خود را تقدیم کرد به حضرت زینب (س) و تبسم دختر نه ساله‌ای که داعش سرش را برید.

"امیرحسین رحیمی" شاعر بعدی بود که چهارپاره ای خواند و به پیشگاه شهدای اسلام تاکنون، تقدیم کرد: قول دادی بهار برگردی / قول دادم که منتظر باشم.

"زینب احمدی" آخرین بانوی شاعره بود که غزل خود را با این مطلع آغاز کرد: از نبرد دلم روسپید برگشتم / قرار بود بمیرم شهید برگشتم.

"مهدی خیامیان" پایان بخش این شب شعر بود که به مداحی برای اهل بیت علیه السلام پرداخت و شعرخوانی خود را با عرض ارادت به حضرت زینب سلام الله پایان داد.

کد خبر 540778

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شب شعر مدافعان حرم مدافعان سلامت حوزه هنری استان اصفهان حوزه هنری واحد آفرینش های ادبی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهدای مدافع حضرت زینب حوزه هنری مدافع حرم شعر خود شب شعر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند

ایتنا - مطالعه‌ای جدید می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.
پس از آنکه نتایج یک پژوهش نشان داد هوش مصنوعی می‌تواند گرایش سیاسی افراد را از روی چهره‌های بدون حالت و بی‌احساس پیش‌بینی کند، محققان هشدار داد‌‌ند که فناوری‌های تشخیص چهره از آنچه قبلا به نظر می‌رسید، «تهدیدآمیزتر» شده‌‌ و برای حریم خصوصی چالش جدی به وجود آورده‌اند.  

مطالعه‌ای جدید که در مجله «روانشناس آمریکایی» (American Psychologist) منتشر شد، می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.

به گفته مایکل کوزینسکی، نویسنده ارشد این پژوهش، ۵۹۴ شرکت‌کننده قبل از آنکه هوش مصنوعی آنها را چهره‌نگاری (استخراج اطلاعات مخصوص و منحصربه‌فرد یک چهره مانند اندازه و شکل چشم، بینی، لب) کند، پرسشنامه‌‌ای درباره گرایش سیاسی خود پر کردند. سپس داده‌های چهره‌نگاری را با پاسخ‌ پرسشنامه‌های جهت‌گیری سیاسی مقایسه کردند تا با استفاده از اطلاعاتی که از چهره‌ها به دست آورده بود، جهت‌گیری سیاسی هر شخص را پیش‌بینی کند.

کوزینسکی می‌گوید: «فکر می‌کنم مردم متوجه نیستند با انتشار یک تصویر ساده، در واقع چقدر خود و اطلاعات شخصی‌شان را برای دیگران فاش می‌کنند.»

او افزود: «ما می‌دانیم که گرایش جنسی، سیاسی و تفکرات مذهبی افراد باید محفوظ بماند. این موضوع در گذشته متفاوت بود. در گذشته شما می‌توانستید به حساب کاربری فیس‌بوک افراد وارد شوید و به عنوان مثال گرایش‌های سیاسی، آنچه را که پسند می‌کنند (لایک می‌زنند) و صفحاتی را که دنبال کرده‌اند، ببینید. اما فیس‌بوک سال‌ها پیش آن را بست زیرا برای سیاست‌گذاران، فیس‌بوک و روزنامه‌نگاران واضح و مبرهن بود که این موضوع پذیرفتنی نیست و بسیار خطرناک است.»

کوسینسکی افزود: «در حال حاضر نیز هر کس می‌تواند به فیس‌بوک برود و عکس هر فردی را ببیند، حتی اگر آن فرد را هیچ‌وقت ملاقات نکرده و او اجازه دسترسی به عکسش را نداده باشد. این مطالعه نشان می‌دهد اطلاعاتی که در تصویر افراد وجود دارد، ممکن است مشابه افشای جهت‌گیری سیاسی آن‌ها باشد.»

محققان می‌گویند که تصاویر افراد شرکت‌کننده در این پژوهش را در شرایطی بسیار مشخص و کنترل‌شده جمع‌آوری کردند. به این ترتیب که این افراد همگی تی‌شرت‌های مشکی‌ پوشیده و زیور‌آلاتشان را در آورده‌ بودند و در صورت نیاز ریششان را هم اصلاح کرده بودند. همچنین با دستمال مرطوب آرایش صورتشان را پاک کرده و موهایشان را با کش مو، گیره یا تل سر به عقب کشیده بودند تا اطراف صورت پخش نشوند. سپس چهره‌ها را از طریق الگوریتم چهره وی‌جی‌جی فیس۲ (VGGFace2) بررسی کردند.

محققان هشدار می‌دهند که فناوری‌های نظارت بیومتریکی، به ویژه فناوری‌های تشخیص چهره، تهدیدی جدی‌تر از گذشته برای حریم شخصی افرادند. پژوهش‌های پیش‌تر نیز نشان داده بودند که تصاویر طبیعی چهره می‌تواند اطلاعات مهمی را درباره جهت‌گیری سیاسی و ویژگی‌های شخصی دیگر انتقال دهند اما مطمئن نبودیم که این پیش‌بینی‌ها به دلیل نحوه ارائه شخص و ویژگی‌های ثابت چهره (خنثی) فعال شده‌اند یا هر دو این عوامل. محققان می‌گویند، نتایج ما نشان می‌دهند که ویژگی‌های ثابت چهره در انتقال این سیگنال‌ها نقش مهمی دارند و افراد روی اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود کمترین کنترل را دارند، زیرا این اطلاعات بدون اجازه و کنترل شخص به دستگاه‌های نظارتی می‌رسد.

به گفته کوزینسکی، این الگوریتم‌ها را می‌توان بسیار سریع و ارزان برای میلیون‌ها نفر اعمال کرد. به عقیده او این مطالعه بیشتر یک هشدار درباره فناوری‌هایی است که در گوشی‌ها وجود دارد و به طور گسترده در همه‌جا استفاده می‌شود. 

دیگر خبرها

  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • مداح معروف عراق برای عملیات وعده صادق نوحه خواند | ویدئو
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • جای جای اصفهان، رنگ‌وبوی هفته فرهنگی را گرفته است